Ons komplekse lewe hier aan die suidpunt ... meer as net die Ace ...

BULLETIN

Ons komplekse lewe hier aan die suidpunt ... meer as net die Ace & Cyril Show

Nuusbulletin: Maandag 10 Junie

Goeie dag

Ek skryf al 18  jaar lank 'n weeklikse rubriek. Ek het eers vir die Independent-groep (The Star, Cape Times, ensovoorts) geskryf en daarna vir News24. Ek onthou hoeveel keer ek tydens die Zuma-jare gedink het: Nee, man, jy kan nie elke week oor Zuma skryf nie, wees 'n bietjie meer vindingryk. En dan is Zuma se skandes en dramas die volgende week weer boaan die nuus.

Ek is nou weer daar. Dié keer is die herhalende tema die oorlog tussen Ace Magashule en sý faksie en Cyril Ramaphosa en sý groep. Dié konflik bly maar ons nuussiklus domineer omdat dit so belangrik is vir wat die regering besluit en doen, en vir hoeveel vryheid Ramaphosa het om sy visie uit te leef...

Registreer gratis om hierdie artikel te lees.

Die meeste van ons artikels is slegs vir ons intekenaars, maar hierdie een is gratis solank jy registreer.

Reeds geregistreer? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

X