Hoe om SA te oorleef: Verlaag jou verwagtinge, (maar klou vas ...

BULLETIN

Hoe om SA te oorleef: Verlaag jou verwagtinge, (maar klou vas aan hoop)

Nuusbulletin: 24 Junie 2019

OM na pres. Cyril Ramaphosa se staatsrede te luister was 'n bietjie soos om na die Proteas se vertonings tydens die Wêreldbeker te kyk: Ná elke teleurstellende bal of hou hoop jy die volgende bal of hou gaan 'n beter een wees, en só hou jy tot die einde aan hoop net om teleurgestel te word.

Maar miskien is die les dat nes ons vooraf moes geweet het die huidige Proteaspan het net nie die spelers gehad wat die bestes in die wêreld kon troef nie, so moet ons begin besef Ramaphosa gaan Suid-Afrika nie manalleen red nie. Hy’s 'n bietjie soos Faf du Plessis: goeie leierseienskappe, 'n nice ou en self talentvol, maar dit kos 'n hele span om 'n toernooi te wen.

Maar ek wil nie te gou sinies raak nie. Ramaphosa regeer met een hand agter die rug vasgemaak. ..

Slegs Vrye Weekblad-intekenaars kan hierdie artikel lees.

Teken nou in vir volle toegang tot alle Vrye Weekblad-inhoud. Daar is ’n spesiale tarief vir pensioenarisse.

Reeds ’n intekenaar? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Het jy ’n intekenbewys? Gebruik dit nou.

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

X