Leerplanne doem leerders tot mislukking, en ‘nuwe daeraad’ lyk ...

BULLETIN

Leerplanne doem leerders tot mislukking, en ‘nuwe daeraad’ lyk maar duister

Nuusbulletin: 25 JUNIE 2019

Dekolonisering van opvoeding

Ek wil graag my mening lug oor Elize Gouws se vraag laas week oor die dekolonisering van opvoeding. Dit is 'n kwessie wat my nogal aan die hart lê hierdie, want ek voel die meeste van die tyd dat ons ons kinders geen guns bewys met die verskeie leerplanne wat ons al vir soveel jare volg en net so gereeld verander nie. 

Ek is 'n juffrou aan 'n Engelse staatskool in die hart van Johannesburg en ek praat hier bloot uit my eie ondervinding oor die vak wat ek gee: Afrikaans Eerste Addisionele Taal. ..

Slegs Vrye Weekblad-intekenaars kan hierdie artikel lees.

Teken nou in vir volle toegang tot alle Vrye Weekblad-inhoud. Daar is ’n spesiale tarief vir pensioenarisse.

Reeds ’n intekenaar? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Het jy ’n intekenbewys? Gebruik dit nou.

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

X