Ons kort 'n Special Report vir die Zondo-kommissie

BULLETIN

Ons kort 'n Special Report vir die Zondo-kommissie

Nuusbulletin: 01 Julie 2019


EK en my kollega Anneliese Burgess het saam met 'n klein span in 1996 en 1997 'n reeks dokumentêre oor die Waarheid-en-Versoeningskommissie gemaak wat elke Sondag op die SAUK uitgesaai is – die Special Report on the Truth Commission.

Dit het die week se gebeure by die WVK saamgevat; ons het onderhoude gevoer met mense wat voor die kommissie verskyn het en die gebeure gekontekstualiseer. Die program was baie maande lank die gewildste op televisie – nie omdat ons briljant was nie, maar omdat mense honger was om te weet wat gebeur het...

Slegs Vrye Weekblad-intekenaars kan hierdie artikel lees.

Teken nou in vir volle toegang tot alle Vrye Weekblad-inhoud. Daar is ’n spesiale tarief vir pensioenarisse.

Reeds ’n intekenaar? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

X