Sjef Bertus Basson sit Boktrots op die tafel

BULLETIN

Sjef Bertus Basson sit Boktrots op die tafel

Nuusbulletin: 24 November 2019

  • 24 November 2019
  • Bulletins
  • 2 min om te lees

Goeiemôre!

Mens praat selde van kokke en Springbokke in dieselfde sin, buiten as jy byvoorbeeld aan springbok-carpaccio dink. Maar Bertus Basson, wat verlede Sondag as EatOut se Sjef van die Jaar aangewys is, laat jou amper so trots Suid-Afrikaans voel soos die Bokke se sege wat ons steeds nie kan ophou vier nie. Die spyskaart by sy fyneet-restaurant Eike in Stellenbosch, spreek van sy strewe na ’n verenigde en verenigende koskultuur. Lees hier (https://www.vryeweekblad.com/lewenstyl-en-kos/2019-11-21-bertus-basson-bring-boktrots-na-die-tafel/) hoe jy ’n ete vir twee by dié spogrestaurant kan wen.

Groot soos Griet..

Slegs Vrye Weekblad-intekenaars kan hierdie artikel lees.

Teken nou in vir volle toegang tot alle Vrye Weekblad-inhoud. Daar is ’n spesiale tarief vir pensioenarisse.

Reeds ’n intekenaar? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Het jy ’n intekenbewys? Gebruik dit nou.

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

X