’n Slaai so verleidelik soos ’n verbode liefde

BULLETIN

’n Slaai so verleidelik soos ’n verbode liefde

Nuusbulletin: 8 Desember 2019

  • 06 Desember 2019
  • Bulletins
  • 2 min om te lees

Goeiemôre!

“’n Medium-dril-wortel-en-pynappeljellie het eens die hoelahoepel op ’n Kerstafel in Bettysbaai geswaai,” skryf Henk Serfontein in ’n Stolslaai vir ’n tante met groot hare (https://www.vryeweekblad.com/lewenstyl-en-kos/2019-12-05-n-stolslaai-vir-n-tante-met-groot-hare/), een van ons gunstelingstories in dié week se Vrye Weekblad. Onder ’n asemrowend mooi foto van genoemde stolslaai vertel Henk van sy tante met die groot hare, die fancy suster, en die slaai wat soos Bethlehem se ster geskyn het in ’n vertrek vol driehoekige vererangskikkings en ’n klankbaan van Nana Mouskouri. “Medium-dril” is onmiddellik ons gunstelingwoord van die week.

Falalalala, parampapampam!..

Slegs Vrye Weekblad-intekenaars kan hierdie artikel lees.

Teken nou in vir volle toegang tot alle Vrye Weekblad-inhoud. Daar is ’n spesiale tarief vir pensioenarisse.

Reeds ’n intekenaar? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Het jy ’n intekenbewys? Gebruik dit nou.

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

X