Om te lag is ook aansteeklik

BULLETIN

Om te lag is ook aansteeklik

Nuusbulletin: 18 Maart 2020

Goeiemôre

Vrye Weekblad se virtuele kantoor is eintlik ’n WhatsApp-groep waar spanlede inligting deel, besluite maak en sommer net gesels – want selfs, of veral in ’n krisistyd, is kontak met ander mense noodsaaklik vir welstand. Die jongste nuus oor Covid-19 word natuurlik ook hier bespreek sodat ons elke Vrydag betroubare inligting oor die virus met lesers kan deel.

Al hou jy nie juis van die sosiale media nie, is ’n virtuele netwerk van vriende en geesgenote nogal waardevol wanneer jy voorlopig tuisbly om te keer dat jy self siek word of iemand anders aansteek. Dis ook ’n geleentheid om die kaf van die koring te skei en vir ’n paar “vriende” totsiens te sê...

Slegs Vrye Weekblad-intekenaars kan hierdie artikel lees.

Teken nou in vir volle toegang tot alle Vrye Weekblad-inhoud. Daar is ’n spesiale tarief vir pensioenarisse.

Reeds ’n intekenaar? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Het jy ’n intekenbewys? Gebruik dit nou.

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

X