Oor die fietsrevolusie, ’n wit merrie genaamd Karen en die soet ...

BULLETIN

Oor die fietsrevolusie, ’n wit merrie genaamd Karen en die soet klein kring van die hart

DAAGLIKSE BULLETIN: 4 Junie 2020

Goeiemiddag

Die wêreld is nog meer onderstebo dié week as laas week: Die nasionale inperkingsregulasies word in ’n omstrede uitspraak in die hooggeregshof in Pretoria as ongeldig verklaar; die coronavirus trek steeds asof onstuitbaar deur die land, en ’n geliefde Afrikaanse skrywer sterf.

Elders draai president Trump se luitenante toenemend die rug op hom te midde van protesaksie oor die dood van die Minneapolis-inwoner George Floyd aan die hande van die polisie. Die president se poging om die gety om te keer deur Bybel in die hand voor die St. John-kerk oorkant die Withuis vir ’n foto te poseer, het mense blykbaar net nog verder omgekrap...

Slegs Vrye Weekblad-intekenaars kan hierdie artikel lees.

Teken nou in vir volle toegang tot alle Vrye Weekblad-inhoud. Daar is ’n spesiale tarief vir pensioenarisse.

Reeds ’n intekenaar? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Het jy ’n intekenbewys? Gebruik dit nou.

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

X