Konneksies waarvoor jy nie wi-fi nodig het nie

BULLETIN

Konneksies waarvoor jy nie wi-fi nodig het nie

DAAGLIKSE BULLETIN: 24 JUNIE 2020

Goeiemôre

Dis Dinsdagaand soos ek hier skryf en binnekort gaan my selfoon my herinner dis tyd om die TV aan te sit op kanaal 144.

Ek is nie ’n flukse TV-kyker nie. Krieket, ja, en af en toe ’n kookprogram, maar tot ’n paar maande gelede het ek nie eens ’n TV gehad nie. Nou kyk ek natuurlik pandemie-TV en staar in afgryse na Donald Trump agter sy podium in Tulsa of in die roostuin, maar as jy my vra om ’n fliek op Showmax uit te kies, onthou ek skielik van e-posse wat ek nog moet beantwoord...

Slegs Vrye Weekblad-intekenaars kan hierdie artikel lees.

Teken nou in vir volle toegang tot alle Vrye Weekblad-inhoud. Daar is ’n spesiale tarief vir pensioenarisse.

Reeds ’n intekenaar? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Het jy ’n intekenbewys? Gebruik dit nou.

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

X