BLM: Springbokke moet nou van die veld af ook vreesloos wees

BULLETIN

BLM: Springbokke moet nou van die veld af ook vreesloos wees

NUUSBULLETIN: 10 AUGUSTUS 2020

DIE hoogtepunt van my rugbyloopbaan was toe my o.13-span die Noord-Vrystaatse kompetisie gewen het. Die meeste drieë wat ek gedruk het, was teen Kroonstad English Primary, wat soms met 14 spelers moes opdraf omdat daar nie genoeg rugbyspelers in die skool was nie.

Ek het tot laat in my 20’s rugby gespeel toe ’n ernstige vliegtuigongeluk my roemryke loopbaan beëindig het. Skrumskakel, later heelagter. Altyd tweede of derde span.

Dis nie soseer dat ek ’n erge tekort aan atletiese talent gehad het nie, dit was meer ’n geval dat ek nooit gedink het dit sou slim van my wees om ’n speler wat baie groter as ek was in volle vaart te tackle nie. Ek was die outjie wat altyd uitgeblink het in daardie paar sekondes net nadat die fluitjie vir ’n skrum of ’n strafskop geblaas het...

Registreer gratis om hierdie artikel te lees.

Hallo! Vrye Weekblad het op 1 Oktober 2022 geskuif van Arena Holdings na die Nuwe Vrye Weekblad Mediagroep. Dit beteken dat ons jou asseblief moet vra om weer ’n lesersprofiel te skep.

Dít sal jou vir Oktober, wat C. Louis Leipoldt nie verniet “die mooiste, mooiste maand” genoem het nie, toegang gee tot alle artikels wat in dié maand gepubliseer is.

Ons hoop dit gee Arena genoeg tyd om alle uitstaande subskripsiegelde aan huidige intekenare uit te betaal.

Van 1 Januarie 2023 sal jy 'n subskripsie uitneem. Maar vir nou is alles mahala! Geniet dit. En dankie dat jy weer met ons is!

Reeds geregistreer? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vir nuwe VWB 3.0-navrae: WhatsApp 071 170 8927 (net vir teksboodskappe). Vir ou Arena-subskripsie-navrae: Skakel 0860 52 52 00 of e-pos hulp@vryeweekblad.com.