Kameraadskap, dis ons ding.

BULLETIN

Kameraadskap, dis ons ding.

NUUSBULLETIN: 03 NOVEMBER 2020

Goeiemôre liewe vriende

My gunstelingwoord in Engels is “kindness".

Ek kon nog nooit 'n Afrikaanse woord kry wat presies of reg in die holtes van die Engelse woord val nie. Maande gelede het ek 'n onderhoud gedoen met Mbali Ntuli (https://www.vryeweekblad.com/nuus-en-politiek/2020-03-05-mbali-ntuli-vreeslose-jong-vuurvreter-wat-da-aan-die-brand-wil-blaas/) – die vrou wat haar naam in die leierskapsring gegooi het vir die DA-leierskap (en toe verloor het). Wat my so van haar beïndruk het, was dat sy “kindness" sentraal tot haar leierskapsfilosofie gestel het. In die plastiekwêreld van die politiek was dit vir my nogal radikaal...

Registreer gratis om hierdie artikel te lees.

Die meeste van ons artikels is slegs vir ons intekenaars, maar hierdie een is gratis solank jy registreer.

Reeds geregistreer? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

X