Die Vogue-voorblad en die visepresident se tekkies

WOENSDAG MET ANNELIZE VISSER

Die Vogue-voorblad en die visepresident se tekkies

NUUSBULLETIN: 13 JANUARIE 2021

Goeiemôre!

Die storie wat ek hier gaan vertel, strek nie tot my eer nie.

Nat agter die ore werk ek in die 80's op die kunsblaaie van ’n Engelse dagblad, en word na die destydse Nico Malan-teaterkompleks gestuur vir ’n onderhoud met die ballerina Phyllis Spira, ’n heldin uit my kinderdae. Sy is nie baie geselserig nie, waarsku die kunsredakteur Derek Wilson my, en stel voor dat ek die lêer met knipsels oor haar loopbaan uit die koerant se biblioteek ter aansporing saamneem...

Registreer gratis om hierdie artikel te lees.

Die meeste van ons artikels is slegs vir ons intekenaars, maar hierdie een is gratis solank jy registreer.

Reeds geregistreer? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

X