Kom ons praat en skryf oor die liefde

WOENSDAG MET ANNELIZE VISSER

Kom ons praat en skryf oor die liefde

NUUSBULLETIN: 3 FEBRUARIE 2021

Goeiemôre!

In die toekoms sal daar geen liefdesbriewe wees nie, is die gedagte wat my hier vroeg in Februarie tref, met Valentynsdag op die horison en al die verwagtinge en teleurstelling en die soetsappige snert wat daarmee saamgaan.

Net WhatsApp-boodskappe met hartjie-emoji's, en niemand gaan ’n bundel dáárvan uitgee sodat ons almal oor die skouers kan lees van mense wat hulle liefde aan mekaar verwoord het nie, dalk selfs hier en daar ’n sin steel as ons eie harte vol is maar ons woorde tekort skiet...

Registreer gratis om hierdie artikel te lees.

Die meeste van ons artikels is slegs vir ons intekenaars, maar hierdie een is gratis solank jy registreer.

Reeds geregistreer? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

X