Sonder Cyril is dit nag vir ons

MAANDAG MET MAX

Sonder Cyril is dit nag vir ons

NUUSBRIEF: 8 MAART 2021

Dagsê!

DA-leier John Steenhuisen se stelling dat sy party nouer met die Ramaphosa-faksie van die ANC wil saamwerk om die politieke sentrum te versterk, maak steeds golfies. Steenhuisen is steeds besig om vure in sy party dood te slaan en selfs sy federale voorsitter, Helen Zille, het haar (opgelegde) swye verbreek en saamgepraat.

Watse soort demokraat is jy as jy daarteen gekant is dat die Amptelike Opposisie in die parlement die hand van samewerking uitsteek na ’n groepering in die regerende party wat breedweg dieselfde waardes van verantwoordbare, skoon regering het?..

Registreer gratis om hierdie artikel te lees.

Die meeste van ons artikels is slegs vir ons intekenaars, maar hierdie een is gratis solank jy registreer.

Reeds geregistreer? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

X