Ace word ambassadeur na die VN, en ander planne om die wêreld ...

DONDERDAG MET WILLEM

Ace word ambassadeur na die VN, en ander planne om die wêreld onveiliger te maak

NUUSBRIEF: 1 APRIL 2021

Goeiemôre!

En ontspan – Ace Magashule word nie regtig die land se ambassadeur na die Verenigde Nasies nie. Of liewer: nie waarvan ons weet nie. En as jy dalk iewers anders ook van so 'n moontlikheid sou lees, onthou tog maar dis Aprilgekdag vandag …

Ek is wel ernstig oor die idee van die wêreld onveiliger te wil maak. Natuurlik verwys ek eintlik net na 'n baie spesifieke soort onveiligheid – die soort wat so baie studente op veral Amerikaanse kampusse deesdae beweer hulle moet verduur as hulle gekonfronteer word met idees waarvan hulle nie hou nie...

Registreer gratis om hierdie artikel te lees.

Die meeste van ons artikels is slegs vir ons intekenaars, maar hierdie een is gratis solank jy registreer.

Reeds geregistreer? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

X