×

Ons het nuus vir jou.

Registreer gratis op Vrye Weekblad en ontvang nuusbriewe per e-pos, lewer kommentaar en meer.
Registreer nou
Ons Kubaanse skuld, ’n klopjag op die Reserwebank, en Boris se ...

SES VAN DIE BESTE

Ons Kubaanse skuld, ’n klopjag op die Reserwebank, en Boris se goue muurpapier

NUUSBRIEF: 1 MEI 2021

Goeiemôre liewe vriende

As ek Saterdae wakker word, spoel daar 'n gevoel van verligting oor my. Dis naweek. Twee dae van lekker goed doen. Kook en stap en swem. En lees. Ek sukkel so om tyd te maak vir boeke lees. Maar naweke steel ek tyd daarvoor. En op daardie noot, hiermee my aanbevelings vir die lekkerste stories in hierdie week se uitgawe.

So buiten Erika Gibson se meesterlike ontleding (https://www.vryeweekblad.com/nuus-en-politiek/2021-04-30-kubaanse-skuld-wanneer-het-sa-klaar-betaal/) van ons “Kubaanse skuld", Max du Preez se kommentaar (https://www.vryeweekblad.com/menings-en-debat/2021-04-29-en-die-oscar-gaan-aan-matamela-cyril-ramaphosa/) oor die president se voorlegging by die Zondo-kommissie en my eie essay (https://www.vryeweekblad.com/gesondheid-en-omgewing/2021-04-29-covid-400-dae-en-400-nagte-in-die-wildernis/) oor die afgelope 400 dae van Covid-inperking – en wat dit aan ons koppe gedoen het (dit word gratis aangebied), hiermee my keuse van die ander ander stories wat jou Saterdag gaan maak:..

Registreer gratis om hierdie artikel te lees.

Die meeste van ons artikels is slegs vir ons intekenaars, maar hierdie een is gratis solank jy registreer.

Reeds geregistreer? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

Speech Bubbles

Om kommentaar te lewer op hierdie artikel, registreer (dis vinnig en gratis) of meld aan.

Lees eers ons Kommentaarbeleid voor jy kommentaar lewer.

Alle kommentaar moet ons kommentaarreëls volg.
X