Ysterman Leo, die prinses wat president wil wees, en outisme is ...

SES VAN DIE BESTE

Ysterman Leo, die prinses wat president wil wees, en outisme is nie ’n siekte nie

NUUSBRIEF: 8 MEI 2021

Goeiemôre liewe vriende

Dit is 'n lieflike dag hier in die Oos-Kaap. My potjie Darjeeling staan reg en ek gaan nou lees aan die laaste paar stories wat ek nog nie in hierdie week se uitgawe onder oë gehad het nie, maar ek wil ook uitkom by the The Auschwitz Photographer – (https://www.penguin.co.uk/books/111/1119538/the-auschwitz-photographer/9780857527165.html) die ware verhaal van ene Wilhelm Brasse, 'n poolse kommunis wat as politieke gevangene na dié doodskamp gestuur is en daar deur die Nazi's as fotograaf ingespan is. Ek vertel meer hieroor in hierdie komende week se BoekBedonnerd.

Maar gou eers my aanbevelings vir van die lekkerste stories in hierdie week se uitgawe:..

Registreer gratis om hierdie artikel te lees.

Die meeste van ons artikels is slegs vir ons intekenaars, maar hierdie een is gratis solank jy registreer.

Reeds geregistreer? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

X