Oor ons Suid-Afrikaanse familie, G&T’s en julle ...

SPEK EN EIERS MET ANNELIESE

Oor ons Suid-Afrikaanse familie, G&T’s en julle bakkie-stories

NUUSBRIEF: 6 JUNIE 2021

Goeiemôre liewe vriende

Die laaste paar keer toe die president sy “familievergadering" gehou het, was daar iets wat ernstig aan my begin krap het. Maar dit was eers hierdie week, toe ek met my ouers in die inentingstou hier in Oos-Londen staan, dat ek my vinger kon lê op presies wat dit is wat my so pla.

My ma-hulle het die vorige dag die SMS'e gekry en ons was seweuur daar by 'n Dis-Chem-inentingspunt. Daar was reeds 'n lang tou mense – almal netjies op stoele wat deur 'n leë winkelperseel gekronkel het. Ons is vriendelik by die deur gegroet en aangesê wat om te doen. Daar was 'n span jongmense wat op en af beweeg het om die ouer mense te help om die vorms in te vul. Ek het my bril by die huis vergeet en moes om hulp vra. Mbulelo het flink nader gestaan...

Registreer gratis om hierdie artikel te lees.

Die meeste van ons artikels is slegs vir ons intekenaars, maar hierdie een is gratis solank jy registreer.

Reeds geregistreer? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

X