×

Ons het nuus vir jou.

Registreer gratis op Vrye Weekblad en ontvang nuusbriewe per e-pos, lewer kommentaar en meer.
Registreer nou
Ons gee jou meer Vrye Tyd!

DIE GROOT SATERDAG-LEESLYS

Ons gee jou meer Vrye Tyd!

NUUSBRIEF: 28 AUGUSTUS 2021

Goeiemôre vriende

Ek nooi jou om hierdie week ons eerste einde-van-die-maand-leefstyl-“bylae" te geniet. Ek gebruik aanhalingstekens, want met 'n aanlyn publikasie is dit nie regtig 'n bylae nie, maar wel 'n afsonderlike afdeling by vryeweekblad.com (http://www.vryeweekblad.com) wat ons Vrye Tyd noem. Hier deel ons korter en ligter lekkerlees-stories oor kos en reis en naweke weg, oor tuinmaak en leefstyl-trends en veel meer.

En onthou hierdie week is al ons stories gratis, en gee ons boonop net vir hierdie week 'n 50% afslag op alle intekeninge (https://www.vryeweekblad.com/buy/50off/). Ons hoop jy hou so baie van wat jy lees dat jy sal inteken, en dan kan jy elke week alles lees. Klik op die skakels in die teks hieronder – of gaan na heel onder en klik op die foto van die storie wat jy wil lees. Ek stel voor jy skink vir jou 'n koppie tee en lees sommer almal!..

Registreer gratis om hierdie artikel te lees.

Die meeste van ons artikels is slegs vir ons intekenaars, maar hierdie een is gratis solank jy registreer.

Reeds geregistreer? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

Speech Bubbles

Om kommentaar te lewer op hierdie artikel, registreer (dis vinnig en gratis) of meld aan.

Lees eers ons Kommentaarbeleid voor jy kommentaar lewer.

Alle kommentaar moet ons kommentaarreëls volg.
X