×

Ons het nuus vir jou.

Registreer gratis op Vrye Weekblad en ontvang nuusbriewe per e-pos, lewer kommentaar en meer.
Registreer nou
Moenie dat die opposisie ons op ’n dwaalspoor lei nie

'N HOT NOOT MET HEINDRICH

Moenie dat die opposisie ons op ’n dwaalspoor lei nie

NUUSBRIEF: 7 September 2021

Hallo julle

Max het gister oor Helen Zille geskryf en terwyl ek dit gelees het, het ek gedink aan ’n boodskap wat sy die ander dag vir my gestuur het. Dit was in reaksie op ’n medianavraag wat ek aan haar gerig het nadat die DA se nasionale woordvoerder, Siviwe Gwarube, my na haar verwys het.

“Ag, Heindrich,” skryf sy, “ek wil nie betrokke raak in controversies nie.” Maar dan, soos my vriend dr. Hendrik Snyders so graag sê, “verdermeer”, skryf sy: “Regtig, elke liewe ding wat ek sê raak ’n controversy.”..

Registreer gratis om hierdie artikel te lees.

Die meeste van ons artikels is slegs vir ons intekenaars, maar hierdie een is gratis solank jy registreer.

Reeds geregistreer? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

X