×

Ons het nuus vir jou.

Registreer gratis op Vrye Weekblad en ontvang nuusbriewe per e-pos, lewer kommentaar en meer.
Registreer nou
JAN se melktert | Melvyn kies 10 vonkelwyne – wat is jou ...

VRYE TYD

JAN se melktert | Melvyn kies 10 vonkelwyne – wat is jou gunsteling? | ’n Baanbreker-akteur

NUUSBRIEF: 27 NOVEMBER 2021

Goeiemôre!

Welkom by Vrye Weekblad se spesiale Vrye Tyd-nuusbrief. Vandeesweek het ons stories oor alles van 'n TV-liefling tot heerlike vonkelwyn, veelsydige vrieskaskos en 'n celeb-sjef se gunstelingbestanddeel. 

Maar voordat ons by jou spyskaart van lekkerlees-leefstylstories kom, het ons vir jou goeie nuus: Dis tyd vir ons jaarlikse Black Friday-aanbod! Teken maandeliks in op Vrye Weekblad en geniet elke Woensdag en Vrydag ’n nuwe digitale uitgawe. Ons spesiale aanbod: Betaal R30 per maand vir die eerste drie maande van ’n maandelikse Vrye Weekblad-intekening. Dit is 'n besparing van 70%, en die aanbod is nog geldig tot Cyber Monday, oormôre. Klik hier om van die aanbod gebruik te maak. (https://arena.evlink8.net/servlet/link/10294/85504/2413968/1823915)..

Slegs Vrye Weekblad-intekenaars kan hierdie artikel lees.

Teken nou in vir volle toegang tot alle Vrye Weekblad-inhoud. Daar is ’n spesiale tarief vir pensioenarisse.

Reeds ’n intekenaar? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Het jy ’n intekenbewys? Gebruik dit nou.

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

X