×

Ons het nuus vir jou.

Registreer gratis op Vrye Weekblad en ontvang nuusbriewe per e-pos, lewer kommentaar en meer.
Registreer nou
’n Eiertjie te lê oor polisie-blues, die ANC se annus horribilis ...

DIE GROOT SATERDAG-LEESLYS

’n Eiertjie te lê oor polisie-blues, die ANC se annus horribilis en ’n rebel soos Hunter Kennedy

NUUSBRIEF: 11 DESEMBER 2021

Goeiemôre mense

Die einde van die jaar kom al hoe nader. Daarom het ons in die jongste uitgawe van Vrye Weekblad vir jou stories oor ons redaksie se gunsteling-goed (https://www.vryeweekblad.com/menings-en-debat/2021-12-09-boeke-reekse-reise-gewaarwordinge-ons-span-se-gunsteling-goeters-van-2021/) van 2021 – soos boeke, oorgeklankte Turkse telenovelles, Boris Johnson se belaglike drafskoene, Dolly Parton, Brasiliaanse jazz en die goedheid van mense in tye van nood.

Daarbewens het ons soos elke Saterdag vir jou ons Groot Leeslys met aanbevelings vir van die lekkerste stories. Klik hier (https://www.vryeweekblad.com/uitgawes/2021-12-10-vrydag-10-desember-2021/) om die hele uitgawe te lees of klik op die onderstreepte opskrifte hier onder vir die individuele artikels. Ons het stories van onder andere Max du Preez, Ismail Lagardien, Florence de Vries en Anneliese Burgess, asook die immer gewilde Nettie Pikeur...

Slegs Vrye Weekblad-intekenaars kan hierdie artikel lees.

Teken nou in vir volle toegang tot alle Vrye Weekblad-inhoud. Daar is ’n spesiale tarief vir pensioenarisse.

Reeds ’n intekenaar? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Het jy ’n intekenbewys? Gebruik dit nou.

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

X