×

Ons het nuus vir jou.

Registreer gratis op Vrye Weekblad en ontvang nuusbriewe per e-pos, lewer kommentaar en meer.
Registreer nou
Die dag toe my innerlike Job my verlaat het

MAANDAG MET MAX

Die dag toe my innerlike Job my verlaat het

NUUSBRIEF: 13 DESEMBER 2021

Goeiedag vriende en ander lesers

Daar is hopeloos te min ongeduldigheid in die wêreld vandag.

Ek probeer laasweek op die lughawe O.R. Tambo om op 'n vroeër vlug as my bespreekte een te kom. Daar is plek op 'n vroeër vlug, sê die vrou agter die toonbank vir my, en dit gaan net R299 ekstra kos. Ná twee weke se byna daaglikse gevlieg oor die hele land en 'n baie lang dag klink dit soos 'n winskopie...

Slegs Vrye Weekblad-intekenaars kan hierdie artikel lees.

Teken nou in vir volle toegang tot alle Vrye Weekblad-inhoud. Daar is ’n spesiale tarief vir pensioenarisse.

Reeds ’n intekenaar? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Het jy ’n intekenbewys? Gebruik dit nou.

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

X