×

Ons het nuus vir jou.

Registreer gratis op Vrye Weekblad en ontvang nuusbriewe per e-pos, lewer kommentaar en meer.
Registreer nou
Ek, Calvinis.

MAANDAG MET MAX

Ek, Calvinis.

MAX DU PREEZ verduidelik hoekom hy 'n politieke Calvinis is.

Dagsê broeders en susters

Ek dink ek is ietwat van ’n politieke Calvinis.

Moet my nie verkeerd verstaan nie, ek is g’n kerkmens nie en die kanse is uitstekend dat die engel Gabriël vir my die rooi kaart gaan uitpluk as ek die emmer geskop en by die skone poorte van die liewe jimmel aankom. Die dominee met die blink pak en grys skoene het al toe ek nog ’n tienderjarige was vir my ouers gesê ek is op die verkeerde lewenspad – dieselfde een waarop ek nou nog is. (Dis nou dieselfde dominee wat later met die orreliste betrap is en toe lewenspolisse gaan verkoop het, of dalk was dit eiendom.)..

Registreer gratis om hierdie artikel te lees.

Hallo! Vrye Weekblad het op 1 Oktober 2022 geskuif van Arena Holdings na die Nuwe Vrye Weekblad Mediagroep. Dit beteken dat ons jou asseblief moet vra om weer ’n lesersprofiel te skep.

Dít sal jou vir Oktober, wat C. Louis Leipoldt nie verniet “die mooiste, mooiste maand” genoem het nie, toegang gee tot alle artikels wat in dié maand gepubliseer is.

Ons hoop dit gee Arena genoeg tyd om alle uitstaande subskripsiegelde aan huidige intekenare uit te betaal.

Van 1 November af sal jy ’n subskripsie kan uitneem. Maar vir nou is alles mahala! Geniet dit. En dankie dat jy weer met ons is!

Reeds geregistreer? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vir nuwe VWB 3.0-navrae: WhatsApp 071 170 8927 (net vir teksboodskappe). Vir ou Arena-subskripsie-navrae: Skakel 0860 52 52 00 of e-pos hulp@vryeweekblad.com.