×

Ons het nuus vir jou.

Registreer gratis op Vrye Weekblad en ontvang nuusbriewe per e-pos, lewer kommentaar en meer.
Registreer nou
Die standaarde van skoonheid

DINSDAG MET ANESCA

Die standaarde van skoonheid

Sy is heimlik bly dat sy as kind as ‘lelik’ beskou is, skryf ANESCA SMITH.

Goeiedag

Van kleins af al is ek bewus gemaak van die feit dat ek nie mooi is nie.

’n Slim kind, ja, alhoewel jy dit nooit sou raai as jy na my matriekuitslae kyk nie – hieruit was dit duidelik dat ek eintlik ’n gemiddelde leerling was wat lief was vir lees, maar weinig in skool belanggestel het. Gelukkig het niemand my onder druk geplaas om topprestasies te behaal nie, allermins ek self. My ma het my goed genoeg geken en vertrou dat ek uiteindelik wel my weg in die wêreld sou vind...

Slegs Vrye Weekblad-intekenaars kan hierdie artikel lees.

Teken nou in vir volle toegang tot alle Vrye Weekblad-inhoud. Daar is ’n spesiale tarief vir pensioenarisse.

Reeds ’n intekenaar? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Het jy ’n intekenbewys? Gebruik dit nou.

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

X