×

Ons het nuus vir jou.

Registreer gratis op Vrye Weekblad en ontvang nuusbriewe per e-pos, lewer kommentaar en meer.
Registreer nou
Liefde vir lees word liefde vir leer

DINSDAG MET ANESCA

Liefde vir lees word liefde vir leer

Deur my al van jongs af by ’n boekklub in te skryf was my ma se manier om ’n liefde vir lees by my te kweek en hiermee, op eie wyse, die apartheidstelsel – ontwerp om beperkinge aan my opvoeding te stel – te fnuik, skryf ANESCA SMITH.

Goeiemôre

Elke maand, vandat ek so vyf of ses jaar oud was, het daar ’n pakkie vir my deur die pos gekom. Binne-in was drie boeke.

Deur my al van jongs af by ’n boekklub in te skryf was my ma se manier om ’n liefde vir lees by my te kweek en hiermee, op eie wyse, die apartheidstelsel – ontwerp om beperkinge aan my opvoeding te stel – te fnuik...

Slegs Vrye Weekblad-intekenaars kan hierdie artikel lees.

Teken nou in vir volle toegang tot alle Vrye Weekblad-inhoud. Daar is ’n spesiale tarief vir pensioenarisse.

Reeds ’n intekenaar? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Het jy ’n intekenbewys? Gebruik dit nou.

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

Speech Bubbles

Om kommentaar te lewer op hierdie artikel, registreer (dis vinnig en gratis) of meld aan.

Lees eers ons Kommentaarbeleid voor jy kommentaar lewer.

Alle kommentaar moet ons kommentaarreëls volg.
X