×

Ons het nuus vir jou.

Registreer gratis op Vrye Weekblad en ontvang nuusbriewe per e-pos, lewer kommentaar en meer.
Registreer nou
Groetnis en genade (gesteel by Antjie Krog)

SALIGE SONDAG MET ANNELIESE BURGESS

Groetnis en genade (gesteel by Antjie Krog)

ANNELIESE BURGESS vertel van haar nuwe boek en nooi jou uit op die verkenningstog.

Goeiemôre, liewe vriende

Ahooi uit Paternoster. Hierdie lieflike, sagte dorpie met sy vele skurwe kante van armoede en swaarkry. Ek het gistermiddag gaan swem in die ysige see hier op Bekbaai waar ek bly (watter lieflike naam is dit nie?). Ek het my baaibroek by die huis vergeet, so dit was ’n situasie van swem in volle kleed. Maar whatever, ek is ’n tannie, so wie gee nou actually om? Beslis nie ek nie. 

My padreis deur die Weskus gaan gepaard met ’n boekskrywery – vir ’n groot vriendin van Vrye Weekblad, die onafhanklike uitgewer Annake Müller (https://www.instagram.com/annakemullerpublishing/?hl=en). Ek voel-voel my pad deur die teks. Ek twyfel oor my aanslag. Ek voel gedurig selfbewus oor my woorde. Wonder of dit te sentimenteel is, te soetsappig, te self-indulgent. Te, te, te?..

Slegs Vrye Weekblad-intekenaars kan hierdie artikel lees.

Teken nou in vir volle toegang tot alle Vrye Weekblad-inhoud. Daar is ’n spesiale tarief vir pensioenarisse.

Reeds ’n intekenaar? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Het jy ’n intekenbewys? Gebruik dit nou.

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

Speech Bubbles

Om kommentaar te lewer op hierdie artikel, registreer (dis vinnig en gratis) of meld aan.

Lees eers ons Kommentaarbeleid voor jy kommentaar lewer.

Alle kommentaar moet ons kommentaarreëls volg.
X