5% afslag op die Rooi Gevaar in jou skoorsteen

WOENSDAG MET WILLEM

5% afslag op die Rooi Gevaar in jou skoorsteen

MAX DU PREEZ skryf oor die onskendbare beginsel dat almal gelyk voor die reg is; WILLEM KEMPEN vermoed Black Friday is 'n kommunistiese komplot; en vyf dinge wat jy vandag wil weet.

  • 23 November 2022
  • Daagliks
  • 8 min om te lees

Goeiemôre


1. Die ANC het die name bekend gemaak van almal wat volgende maand tot die party se top-ses verkies kan word. Vir president: Cyril Ramaphosa (2 037 benoemings) en Zweli Mkhize (916). Vir adjunkpresident: Paul Mashatile (1 791), Ronald Lamola (427) en Oscar Mabuyane (397). Vir nasionale voorsitter: Stanley Mathabatha (1 492), Gwede Mantashe (979) en David Masondo (501). Vir sekretaris-generaal: Mdumiseni Ntuli (1 225), Phumulo Masualle (889) en Fikile Mbalula (749). Vir adjunk-sekretaris-generaal: Nomvula Mokonyane (1 779) en Fébé Potgieter-Gqubule (905). Vir tesourier-generaal: Bejani Chauke (552), Pule Mabe (428) en Mzwandile Masina (348).

2. Saoedi-Arabië, wat 51ste op die internasionale sokkerranglys is, het vir die eerste groot verrassing van die Wêreldbekertoernooi in Katar gesorg deur Argentinië met 2-1 te klop. Ten spyte van die terugslag is Lionel Messi se span is steeds die gunstelinge om sokker se mees gesogte trofee te wen...

Registreer gratis om hierdie artikel te lees.

Hallo! Welkom by Vrye Weekblad. Ons inhoud is nou in Afrikaans én Engels beskikbaar.

Al wat jy hoef te doen om gratis te begin lees, is om met jou e-pos te registreer en ’n wagwoord te skep.

Om dit te doen, kliek eenvoudig op “REGISTREER”.

Reeds geregistreer? Kliek op “MELD AAN” om voort te gaan.

Vir nuwe VWB 3.0-navrae: WhatsApp 071 170 8927 (net vir teksboodskappe) of stuur 'n e-pos aan hulp@vryeweekblad.com.