Ons klimaat: Dis tyd vir paniek

Die aarde wag vir niemand nie

Ons klimaat: Dis tyd vir paniek

Ons kan nie ontsnap aan die gevolge van die natuurwette wat inwerk op ons vernielde planeet of aan die radikale omvorming van ons klimaat nie. Ons kan wel op ’n diepgaande vlak aanpas by wat aan die gebeur is, skryf LEONIE JOUBERT in die eerste van twee aflewerings oor dié onderwerp.

DIE “oorsigtelike uitwerking” is  iets wat nog net enkele mense ervaar het.
Dis die gevoel van verwondering wat baie ruimtevaarders beleef wanneer hulle die aarde se atmosfeer verlaat en terugkyk na die blou en wit rots wat deur die duisternis voortwentel, en besef: Dís ons tuiste. Dis dit...

Registreer gratis om hierdie artikel te lees.

Die meeste van ons artikels is slegs vir ons intekenaars, maar hierdie een is gratis solank jy registreer.

Reeds geregistreer? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

X