Renosterhoring en die Viëtnamese: ʼn Kuur vir babelas, jig en ...

STOP DIE STROPERS

Renosterhoring en die Viëtnamese: ʼn Kuur vir babelas, jig en vertroosting vir sterwendes

Viëtnam is een van die wêreld se grootste verbruikers van renosterhoring, en blykbaar is die gebruikers nie gepla oor die tragiese lot van wilde renosters nie. VU HOAI NAM DANG en MARTIN REINHARDT NIELSEN was deel van 'n navorsingspan wat probeer uitvind het waarom renosterhoring so gewild bly in dié land.

VERLEDE jaar in Afrika is 1,100 renosters deur stropers doodgemaak. En vandag is daar slegs sowat 29,500 wêreldwyd oor. Die gebruik van renosterhoring deur Viëtnamese dra aansienlik by tot die stroop van wilde renosters...

Registreer gratis om hierdie artikel te lees.

Die meeste van ons artikels is slegs vir ons intekenaars, maar hierdie een is gratis solank jy registreer.

Reeds geregistreer? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

X