×

Ons het nuus vir jou.

Registreer gratis op Vrye Weekblad en ontvang nuusbriewe per e-pos, lewer kommentaar en meer.
Registreer nou
‘Ek is ’n onderwyser, en ek drink ’n pilletjie ...’

PSIGIESE GESONDHEID IN DIE ONDERWYS

‘Ek is ’n onderwyser, en ek drink ’n pilletjie ...’

Na aanleiding van ons onlangse nuusbrief oor bewustheid van psigiese gesondheid, het onderwyser HELENA EWERT haar nasienwerk kortliks opsy gesit, en 'n opstel van haar eie geskryf.

RSG berig vanoggend oor onderwysers se verswakkende geestesgesondheid. Nou is hierdie juffrou so bewusgemaak dat sy vir Vrye Weekblad ietsie skryf.

Eerder as om na te sien. 'n Goeie aanduiding dat ek nie bewus genoeg is van my eie geestesgesondheid nie ... Die punte moet hierdie Vrydag in wees en ek het eintlik nog 'n week nodig om deur al die opstelle en antwoordstelle te kom.

My slim seun sê dit sal vinniger gaan as ek nie vir almal rooipenbriefies van waardering en aanmoediging skryf nie. My bekommerde dokter sê ek moet minstens ses ure ononderbroke slaap kry om my fibromialgie onder beheer te hou. My kreatiewe psigiater sê ek moet skryf. My geduldige sielkundige moedig my keer op keer aan om nie al my energie vir klasgee te gebruik nie...

Registreer gratis om hierdie artikel te lees.

Die meeste van ons artikels is slegs vir ons intekenaars, maar hierdie een is gratis solank jy registreer.

Reeds geregistreer? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

X