×

Ons het nuus vir jou.

Registreer gratis op Vrye Weekblad en ontvang nuusbriewe per e-pos, lewer kommentaar en meer.
Registreer nou
Eensaamheid in sosiale media

PANDEMIE-BLUES

Eensaamheid in sosiale media

Die lewe van 'n student voor 'n rekenaar is glad nie so eksoties nie, en om met jou pajamas in die bed te sit terwyl jou klas aan die gang is, bly ook nie vir altyd lekker nie. Want hoe motiveer jy jouself? Een voordeel van sosiale media is dat mense nog met mekaar kan kommunikeer en foto’s deel. Maar jy kan ook net vir solank jouself aanlyn vermaak, skryf CHÀNDE VAN DER WESTHUIZEN.

  • 13 Augustus 2021
  • Klubhuis
  • 5 min om te lees
  • Artikel 17 van 29
  • Chànde van der Westhuizen

DIT is niks nuuts as jy hoor hoe mense verlang na hulle families, vriende en selfs hulle kollegas nie. Ons beleef nou al die tweede jaar van die pandemie, maar soms voel dit steeds soos iets wat verlede week gebeur het. Masker op die mond en alkohol op die hand en daar vat jy die pad.

Baie mense wat die geleentheid kry om werk toe te gaan sal gedurig vir diegene by die huis herinner hoe gelukkig hulle is om by die huis te wees. Maar hoe laat jy so ’n persoon verstaan dat die mure in die huis jou versmoor en dat die refleksie in die spieël nie eens meer oogkontak met jou wil maak nie?

Die lewe van ’n student voor ’n rekenaar is glad nie so eksoties en tech savvy soos almal glo nie. En die sleutelbord het al ’n kort sluiting beleef van die hoeveelheid trane wat daarop geval het omdat die dosent aan die ander kant van die Zoom-klas nie kan sien hoe die studente sukkel nie. ..

Registreer gratis om hierdie artikel te lees.

Die meeste van ons artikels is slegs vir ons intekenaars, maar hierdie een is gratis solank jy registreer.

Reeds geregistreer? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

Speech Bubbles

Om kommentaar te lewer op hierdie artikel, registreer (dis vinnig en gratis) of meld aan.

Lees eers ons Kommentaarbeleid voor jy kommentaar lewer.

Alle kommentaar moet ons kommentaarreëls volg.
X