×

Ons het nuus vir jou.

Registreer gratis op Vrye Weekblad en ontvang nuusbriewe per e-pos, lewer kommentaar en meer.
Registreer nou
Lofsang en elegie vir Meimei Pepler, Julie 2004 tot Februarie ...

NOTISIE UIT DIE KLUBHUIS

Lofsang en elegie vir Meimei Pepler, Julie 2004 tot Februarie 2022

Meimei was socially awkward en het nie deelgeneem aan partytjies en chitchat op straat nie. En sy het mens toegelaat om haar te druk, maar haar nek was bietjie styf. Haar liefde was egter groter as Tafelberg, skryf ELSABÉ PEPLER.

  • 18 Maart 2022
  • Klubhuis
  • 6 min om te lees
  • Artikel 14 van 27
  • Elsabé Pepler

DIS eintlik nog te rou om oor te praat, al is dit al meer as vyf weke. Ek wonder baie of dit ooit sal beter word. Ek kan eintlik nie eens die e-pos skryf nie, want dis te seer en so finaal. (En dan is daar nog die hartseer en ellende oor Oekraïne se mense en kinders en troeteldiere. Donnerse Putin.)

My Meimei-prinses van net neffens 18 jaar is na Die Ander Plek op 3 Februarie. Sy was presies 17 jaar en sewe maande oud. Ek wou haar so graag laat 25 of 30 word. Ek het so mooi na haar gekyk, elke uur van elke dag en maand en jaar. Sy was my vertroueling, maatjie, trooster, mede-denker.

Sy het skielik oornag 'n kolletjie, soos 'n wolkie, in haar een oog ontwikkel. Ná twee dae is ons met haar na die veearts. Die dieredoktertjie met die brilletjie het omtrent 16 gelyk en het nog nooit so 'n verskynsel gesien nie. Sy was rasend opgewonde. Sy het Meimei op 'n anti-inflammatoriese pilletjie gesit. Ek word vreeslik kwaad as ek daaraan dink, maar sy was amper 18...

Slegs Vrye Weekblad-intekenaars kan hierdie artikel lees.

Teken nou in vir volle toegang tot alle Vrye Weekblad-inhoud. Daar is ’n spesiale tarief vir pensioenarisse.

Reeds ’n intekenaar? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Het jy ’n intekenbewys? Gebruik dit nou.

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

Speech Bubbles

Om kommentaar te lewer op hierdie artikel, registreer (dis vinnig en gratis) of meld aan.

Lees eers ons Kommentaarbeleid voor jy kommentaar lewer.

Alle kommentaar moet ons kommentaarreëls volg.
X