Die waaghals van Wolfgat

Lekker, Lekker

Die waaghals van Wolfgat

Van vars seekos en veldolywe tot agorkies en kiesieblare, van seepampoen tot klipkombers, die waaghalsige menu van Wolfgat se sjef Kobus van der Merwe is ’n wake-up call vir jou speekselkliere. ANNELIZE VISSER doen verslag uit die kombuis.

DIS NEGE-UUR op ’n Donderdagoggend. Kobus van der Merwe sluit die afgeskilferde deur van sy restaurant by Sampsonstraat 10 in Paternoster oop. Sy span verskyn stiptelik, asof uit die niet, in blou denim van kop tot toon...

Registreer gratis om hierdie artikel te lees.

Die meeste van ons artikels is slegs vir ons intekenaars, maar hierdie een is gratis solank jy registreer.

Reeds geregistreer? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

X