Marie Kondo is nie net priester vir die rykes nie

Gee jou goed jou vreugde?

Marie Kondo is nie net priester vir die rykes nie

Kondo het ’n internasionale verskynsel geword met haar doeltreffende oplossings om jou blyplek reg te ruk. Maar dié Japannese organiseringskonsultant en skrywer leer mense eintlik oor meer as net ’n netjiese huis, sê DAISY JONES, ’n voorstander van haar KonMari-metode. In ’n ongelyke samelewing soos ons s’n kan dit selfs jou ingesteldheid oor bevoorregting verander.

EK kyk graag programme oor huisopknappings. Só het ek ’n paar goed besef, soos dat opgaring met hartseer en droefheid verband hou. Dit is nie toeval dat poppe, aksiefigure en strokiesprente sommige van die algemeenste items is wat mense opgaar nie...

Registreer gratis om hierdie artikel te lees.

Die meeste van ons artikels is slegs vir ons intekenaars, maar hierdie een is gratis solank jy registreer.

Reeds geregistreer? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

X