Bose toevlugsoorde vir boewe, sakke geld vir politici en ...

Op reis deur Suid-Amerika

Bose toevlugsoorde vir boewe, sakke geld vir politici en kokablare

JACQUES PAUW en sy reisgenoot, Anton Espost, ontdek die obskure agterstrate van Argentinië (natuurlik!), korrupsie (nog steeds), die Inka-koninkryk (broodnodige kultuur), kokablare (te bitter) en 'n wingerd (niemand is verbaas nie).

DIS maklik om gaande en liries oor Buenos Aires te raak en dis een van my gunstelingstede, saam met Istanbul in Turkye, Hanoi in Viëtnam, Maputo in Mosambiek en Porto in Portugal. Maar soos ander groot stede in die ontwikkelende wêreld koester Buenos Aires tientalle krotbuurte in sy buik. Die Argentyne verwys na ’n slum as ’n villa miseria...

Slegs Vrye Weekblad-intekenaars kan hierdie artikel lees.

Registreer gratis om voort te gaan. As jy reeds geregistreer het, meld aan hieronder.

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

X