Master Jack en die Boontjierank

EET OP JOU KOS

Master Jack en die Boontjierank

Hy plant kruie en fynbos tussen grys mure in grinterige Newtown. Hy mors nie met kos nie. Sjef Jack Coetzee is in Zimbabwe gebore en opgelei by Silwood in Rosebank, Kaapstad, voor hy grense begin verskuif het by Urbanologi. MICHÈLE MEYER het gaan kyk wat sy storie is.

NES jy dink die stad se penskant kan nie leliker nie, daar waar jou hare orent staan oor die smerigheid wat verby die Uber se venster flits, daar lê Urbanologi. Agter 'n stewige ysterhek ingewikkel tussen hoë baksteenreghoeke met rye en rye uittand-vensters en die nog hoër mure van Johannesburg-Sentraal se polisiekantoor sit hierdie restaurant-met-'n-storie. Jy vermoed ’n reuse-energie, want kyk net die grenadella wat baldadig bo-oor die veiligheidsmuur rank...

Registreer gratis om hierdie artikel te lees.

Die meeste van ons artikels is slegs vir ons intekenaars, maar hierdie een is gratis solank jy registreer.

Reeds geregistreer? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

X