Sjef Jan kom huis toe

STERREWAG

Sjef Jan kom huis toe

Jan Hendrik van der Westhuizen is die beroemde Suid-Afrikaanse sjef wat ʼn Michelin-ster vir sy restaurant JAN in Frankryk verwerf het. En nou kom daar ʼn KLEIN JAN na die Kalahari. ANNELIZE VISSER het met hom gesels oor sy nuwe kos-avontuur.Hallo, Jan!

So die aap is uit die mou en almal weet nou dat jou nuwe restaurant, KLEIN JAN, in 2020 by die Oppenheimers se Tswalu Kalahari-reservaat open. Nou hoef Suid-Afrikaners wat jou kos wil proe nie na die suide van Frankryk te vlieg nie. Maar om in dié luukse reservaat te oornag, kos amper soveel soos twee vliegkaartjies...

Slegs Vrye Weekblad-intekenaars kan hierdie artikel lees.

Registreer gratis om voort te gaan. As jy reeds geregistreer het, meld aan hieronder.

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

X