Sjef Jan kom huis toe

STERREWAG

Sjef Jan kom huis toe

Jan Hendrik van der Westhuizen is die beroemde Suid-Afrikaanse sjef wat ʼn Michelin-ster vir sy restaurant JAN in Frankryk verwerf het. En nou kom daar ʼn KLEIN JAN na die Kalahari. ANNELIZE VISSER het met hom gesels oor sy nuwe kos-avontuur.


Hallo, Jan!
So die aap is uit die mou en almal weet nou dat jou nuwe restaurant, KLEIN JAN, in 2020 by die Oppenheimers se Tswalu Kalahari-reservaat open. Nou hoef Suid-Afrikaners wat jou kos wil proe nie na die suide van Frankryk te vlieg nie. Maar om in dié luukse reservaat te oornag, kos amper soveel soos twee vliegkaartjies...

Registreer gratis om hierdie artikel te lees.

Die meeste van ons artikels is slegs vir ons intekenaars, maar hierdie een is gratis solank jy registreer.

Reeds geregistreer? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

X