Goeiemôre, Viëtnam!

VAN HANOI NA HALONGBAAI

Goeiemôre, Viëtnam!

Dit het haar amper ʼn leeftyd geneem om in Viëtnam uit te kom, vertel MARITA VAN DER VYVER. Hier het sy van die mooiste natuurskoon en beste kos in die wêreld ervaar, geleer chicken speel in die chaotiese verkeer ... en besef hoe teenwoordig die oorlog soveel dekades later steeds is.


’n HALWE eeu gelede is ’n klein vlammetjie vir Viëtnam in my hart aangesteek. En soos soveel ander vlamme in my lewe het hierdie ene ook by woorde begin, by die aanloklike klanke van woorde soos Phu Quoc, Chau Doc, My Lai. Welluidende plekname uit ’n bloedige oorlog wat dwarsdeur my kinderjare gewoed het...

Registreer gratis om hierdie artikel te lees.

Die meeste van ons artikels is slegs vir ons intekenaars, maar hierdie een is gratis solank jy registreer.

Reeds geregistreer? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

X