Kos-eksperiment uit die derde kultuur

EET SAAM

Kos-eksperiment uit die derde kultuur

By 'n kosklub agter die Boereworsgordyn kan jy vir ete aansit saam met mense wat jy van g’n kant af ken nie, maar met wie jy teen nagereg waarskynlik dik vriende gaan wees. ANNELIZE VISSER gesels met Nobhongo Gxolo, stigter, kok en handlanger van Third Culture Experiment.


DIT begin altyd met gemmerbier, gemaak volgens haar ma se resep toe hulle kinders was in Mdantsane-township by Oos-Londen. Sy gaan net so min dié resep met jou deel as om te sê watter instrument sy in haar hoërskoolorkes bespeel het.
Daarna is 'n sommelier gewoonlik aan die woord om die sowat 20 meestal wildvreemdelinge om die lang tafel in die agterplaas besig te hou met stories oor wyn en die wynlandgoed wat vandag se wyne borg...

Registreer gratis om hierdie artikel te lees.

Die meeste van ons artikels is slegs vir ons intekenaars, maar hierdie een is gratis solank jy registreer.

Reeds geregistreer? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

X