’n Plain Jane-sjokoladekoek vir ’n nuwe generasie

VERJAARDAE

’n Plain Jane-sjokoladekoek vir ’n nuwe generasie

Hou maar die toffieversiersel wat soos 'n paaldanser by die koek afgly, 'n narsistiese polkadotkoek of punt-in-die-wind-sjokoladeskerwe. Vir sy verjaardag wil HENK SERFONTEIN 'n doodgewone sjokoladekoek hê met 'n vulsel van Caramel Treat en appelkooskonfyt en 'n dik laag karamel op die kroon.


'n PARTYTJIEDIER was ek nog nooit, maar soms swig ek wel voor 'n uitnodiging na 'n verjaarsdag en bevind ek my dan dikwels onder 'n kandelaar met 'n pienk G&T in die hand. Daar is dalk selfs 'n uitsig oor die Groenpunt-stadion en 'n hemelkrans van lig om Robbeneiland in die verte. Mense groet mekaar hartlik op sulke partytjies in boere-Frans op die wange, maar in my agterkop broei daar die wete dat my eie verjaarsdag naderkruip en dít is 'n dag wat ek waar moontlik probeer vermy...

Registreer gratis om hierdie artikel te lees.

Die meeste van ons artikels is slegs vir ons intekenaars, maar hierdie een is gratis solank jy registreer.

Reeds geregistreer? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

X