Waar sal my kos vandaan kom?

MAAI WAT JY SAAI

Waar sal my kos vandaan kom?

Met die mensdom wat steier onder leefstylverwante siektes en allergieë is dit hoog tyd dat ons minder kos uit fabrieke eet. Een van die maklikste maniere is om jou eie groente te kweek – op jou balkon, in die agterplaas of op die sypaadjie. Jy gaan ’n bietjie sweet, maar sal gesonder en gelukkiger wees, want tuinwerk is goed vir liggaam én gees. PETER VAN NOORD en JOHAN VAN ZYL, skrywers van Begin jou eie groentetuin, praat uit ervaring.

  • 17 Mei 2019
  • Lewenstyl & Kos
  • 7 min om te lees
  • Peter van Noord & Johan van Zyl

ONS lees dit al jare in boeke en sien dit nou (weer) op TV: Die gort is behoorlik gáár in die kosbedryf. Nywerhede wat rooivleis, vis, hoender en melk produseer, en selfs kos wat byna geen verwerking nodig het nie – soos knoffel, heuning en grondboontjies – is vrot van die skelmstreke en knoeiery. En dit gebeur alles vanweë die mensdom se byna onblusbare drang om álle produkte álle tye van die jaar beskikbaar te hê...

Registreer gratis om hierdie artikel te lees.

Die meeste van ons artikels is slegs vir ons intekenaars, maar hierdie een is gratis solank jy registreer.

Reeds geregistreer? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

X