Die paprika-prinses van Vrygrond se Walkie-Talkies

HIER KIEP-KIEP

Die paprika-prinses van Vrygrond se Walkie-Talkies

As ons mekaar in hierdie land beter wil verstaan, moet ons saam met mekaar begin eet, het Antjie Krog eenmaal gesê. HENK SERFONTEIN voeg die daad by die woord en vertel van ’n paar vreemde, maar onvergeetlike etes.
DAAR was ’n tyd toe middagete-uitnodigings nie deur ’n tweede WhatsApp opgevolg is waarin gevra word dat jy oor jou voedselvoorkeure uitwei nie. Dit was die tyd voor lae glukemiese indekse, laktose-intoleransie en aktivistiese veganiste. In dié tyd het ons almal basies oë toegeknyp, die uitnodiging met dankbaarheid aanvaar en die beste bottel wyn saamgeneem wat ons kon bekostig

So bevind ek toe myself een soel Sondagmiddag by ’n langtafel-ete in Pretoria...

Slegs Vrye Weekblad-intekenaars kan hierdie artikel lees.

Teken nou in vir volle toegang tot alle Vrye Weekblad-inhoud. Daar is ’n spesiale tarief vir pensioenarisse.

Reeds ’n intekenaar? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

X