Oor Bang Bang-broeke en ander martelharnasse vir ’n kalbaspeer

LOS MY LYF

Oor Bang Bang-broeke en ander martelharnasse vir ’n kalbaspeer

Sommige vroue is appels, ander is pere. Die geseënde minderheid is riete. MADELEINE BARNARD is haar volwasse lewe lank al ’n kalbaspeer, en moet saamleef met die samelewing se vooroordele oor dié figuurvorm …

EK is ’n samesweringsteoretikus – ek sien geheime agendas in enigiets. My teorieë is wel gereeld verkeerd, maar een ding weet ek vir seker: Daar word sedert my tienerjare internasionaal saamgesweer teen die vorm van my figuur.

Want sien, ek is ’n kalbaspeer.

Oor die jare heen het ek stories in vrouetydskrifte oor figuurvorms gelees; stories wat klink soos ’n vrugtebak wat in artikelvorm oor die vloer uitrol. Veral twee vrugtesoorte het altyd opgeduik – die appels en die pere. Appels had smaller heupe en vierkantige middels. Pere had swaarder heupe, dye en boude...

Slegs Vrye Weekblad-intekenaars kan hierdie artikel lees.

Teken nou in vir volle toegang tot alle Vrye Weekblad-inhoud. Daar is ’n spesiale tarief vir pensioenarisse.

Reeds ’n intekenaar? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Het jy ’n intekenbewys? Gebruik dit nou.

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

X