Soet soos sonde: Ontdek muskadel se geheim

KOEBAAI, 2021!

Soet soos sonde: Ontdek muskadel se geheim

Sy muskadelliefde is in sonde ontvang en gebore. Vandag, as die skemer simfonies oor die vaarwaters uitloop, die sedoos uit respek vir die nag gaan lê, is die sonskyngoud in ’n glasie Kaapse muskadel die dop om die dag se heil mee te bepeins. En, natuurlik, om die ou jaar mee te groet, sê MELVYN MINNAAR.

MUSKADEL het iets met die siel van die mens gemeen. Ek moet bieg: Ek wis dít van my tienerdae af.

Dis hartseer dat hierdie erfeniswyn nie die aandag kry wat dit verdien nie. Laat ek dit duidelik en protesterend sê: Ons maak die beste muskadelsoetwyn in die wêreld en dis beledigend goedkoop en afgeskeep. So hier is my jaareind-voorneme: om by maats en vreemdelinge die evangelie van hierdie “sondige soet" te versprei.

My muskadelliefde kom letterlik uit die kas van die kerksaal. Hoe sou ’n nuuskierige tiener dan nié die nagmaalwyn uitsnuffel nie? (Die saal is vir allerhande naskoolse bedrywe ingespan, konserte is daar gehou, ja, en ook Sondagskool.)..

Registreer gratis om hierdie artikel te lees.

Hallo! Welkom by Vrye Weekblad. Ons inhoud is nou in Afrikaans én Engels beskikbaar.

Al wat jy hoef te doen om gratis te begin lees, is om met jou e-pos te registreer en ’n wagwoord te skep.

Om dit te doen, kliek eenvoudig op “REGISTREER”.

Reeds geregistreer? Kliek op “MELD AAN” om voort te gaan.

Vir nuwe VWB 3.0-navrae: WhatsApp 071 170 8927 (net vir teksboodskappe). Vir ou Arena-subskripsie-navrae: Skakel 0860 52 52 00 of e-pos hulp@vryeweekblad.com.