×

Ons het nuus vir jou.

Registreer gratis op Vrye Weekblad en ontvang nuusbriewe per e-pos, lewer kommentaar en meer.
Registreer nou
Soet soos sonde: Ontdek muskadel se geheim

KOEBAAI, 2021!

Soet soos sonde: Ontdek muskadel se geheim

Sy muskadelliefde is in sonde ontvang en gebore. Vandag, as die skemer simfonies oor die vaarwaters uitloop, die sedoos uit respek vir die nag gaan lê, is die sonskyngoud in ’n glasie Kaapse muskadel die dop om die dag se heil mee te bepeins. En, natuurlik, om die ou jaar mee te groet, sê MELVYN MINNAAR.

MUSKADEL het iets met die siel van die mens gemeen. Ek moet bieg: Ek wis dít van my tienerdae af.

Dis hartseer dat hierdie erfeniswyn nie die aandag kry wat dit verdien nie. Laat ek dit duidelik en protesterend sê: Ons maak die beste muskadelsoetwyn in die wêreld en dis beledigend goedkoop en afgeskeep. So hier is my jaareind-voorneme: om by maats en vreemdelinge die evangelie van hierdie “sondige soet" te versprei.

My muskadelliefde kom letterlik uit die kas van die kerksaal. Hoe sou ’n nuuskierige tiener dan nié die nagmaalwyn uitsnuffel nie? (Die saal is vir allerhande naskoolse bedrywe ingespan, konserte is daar gehou, ja, en ook Sondagskool.)..

Slegs Vrye Weekblad-intekenaars kan hierdie artikel lees.

Teken nou in vir volle toegang tot alle Vrye Weekblad-inhoud. Daar is ’n spesiale tarief vir pensioenarisse.

Reeds ’n intekenaar? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Het jy ’n intekenbewys? Gebruik dit nou.

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

X