Gonswoorde en die wyse raad van ’n teddiebeer

AGTERBLAD

Gonswoorde en die wyse raad van ’n teddiebeer

Die Fomolistas lig jou ook in oor 'n gewilde weefstof, kuns op Instagram, 'n boek oor ongewone plekke en die lekkerte van bitter drankies.

  • 14 Junie 2024
  • Vrye Tyd
  • 5 min om te lees
  • artikel 17 van 26

Wat jy hierdie week wil weet

Gonswoorde vir 2024 

Stadige mode (slow fashion) in teenstelling met vinnige mode (massavervaardigde, goedkoop klere)Vegan bruin is 'n nuwe manier om 'n spesifieke, middelmatige bruin kleurskakering te beskryfGeslagsapartheid – sosiale seksuele diskriminasieGoat – 'n akroniem vir “greatest of all time”Soda – ruggraatloosPolikrisis – wanneer groot onenigheid, verwarring of lyding tegelyk voorkom, met 'n ingrypende uitwerking Nanotegnologie is die tak van wetenskap en ingenieurswese wat toegewy is aan die ontwerp van toestelle en stelsels deur atome en molekules op 'n nanoskaal te manipuleer. Nanotegnologie het byvoorbeeld materiaal ontwikkel wat nie vlek of kreukel nie, asook ligter en duursame materiale vir motorfietshelms en sporttoerusting...

Slegs Vrye Weekblad-intekenare kan hierdie artikel lees.

Teken nou in vir volle toegang tot alle Vrye Weekblad-inhoud.

Reeds ’n intekenaar? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vir nuwe VWB 3.0-navrae: WhatsApp 071 170 8927 (net vir teksboodskappe) of stuur 'n e-pos aan hulp@vryeweekblad.com.