Sterk ANC of swak ANC: Wat die 2019-verkiesing vir SA gaan ...

Ramaforia of Ramaflop?

Sterk ANC of swak ANC: Wat die 2019-verkiesing vir SA gaan beteken

Vanjaar se verkiesing word oorskadu deur twee hoofscenario’s: ʼn swak ANC of ʼn sterk ANC. Kan Cyril Ramaphosa se gewildheid Jacob Zuma se skandes troef? Een ding is seker: 8 Mei 2019 is dié kritieke rigtingwyser vir Suid-Afrika se politieke toekoms. DAWIE SCHOLTZ verduidelik die moontlike implikasies.

DIE publiek word op die oomblik verswelg deur uiteenlopende meningspeilings en skattings van hoe die kiesers op 8 Mei gaan stem. ’n Breër perspektief van die groter werklikheid sneuwel in die proses. Tussen 2011 en 2016 het groot verskuiwings in ons politiek plaasgevind...

Registreer gratis om hierdie artikel te lees.

Die meeste van ons artikels is slegs vir ons intekenaars, maar hierdie een is gratis solank jy registreer.

Reeds geregistreer? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

X