Die Ace Magashule wat ék geken het

Met ys, ja

Die Ace Magashule wat ék geken het

JONATHAN JANSEN was sewe jaar lank vise-kanselier van die Universiteit van die Vrystaat. Hy móés saamwerk met die man wat in dié tyd premier was: Ace Magashule. Die politikus wat Jansen leer ken het, is meer kompleks as die eendimensionele beeld van gangster wat die ANC se sekretaris-generaal opgebou het.

SEWE jaar lank moes ek saam met die man werk wat almal in die Vrystaat kortweg “Premier” (sonder die bepaalde lidwoord) genoem het. Premier het dít gesê, Premier het dát gesê. Ek het geen keuse gehad nie as om saam met die man te werk wat later die sekretaris-generaal van die ANC geword het – Ace Magashule...

Registreer gratis om hierdie artikel te lees.

Die meeste van ons artikels is slegs vir ons intekenaars, maar hierdie een is gratis solank jy registreer.

Reeds geregistreer? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

X