LESERSBRIEWE | Hoera en nee dankie vir Riku Lätti se Kwak-storie

DIS SOMMER TWAK

LESERSBRIEWE | Hoera en nee dankie vir Riku Lätti se Kwak-storie

Daar's uiteenlopende menings oor Riku, Steve, taal en die Ghoemas.

Kwak is vlak en swak
HOERA en dankie vir dié artikel! Ek is so bly ek is nie die enigste Afrikaner wat so oor Kwak voel nie: “dieselfde ou liedjie wat homself oor en oor herhaal …”. En Kwak is ’n wonderlike naam: dit rym met “twak”, “swak”, “vlak” en allerhande ander lekker Afrikaanse woorde …
Net ’n opmerking oor die naam “Ghoema-toekennings”: Dis nou wragtag “cultural appropriation” in sy slegste vorm. Hoe durf die organiseerders dit Ghoema-pryse noem as daar nie ’n enkele ghoema-kunstenaar is wat in aanmerking kom nie? Weet hulle ooit wat ghoema is? – Hannelise Brand
Suur druiwe oor ander se sukses
EK gee my nie uit as kenner van die musiekbedryf nie, maar Riku se ellelange gesang in Vrye Weekblad klink alte veel na suur druiwe omdat hy skynbaar nie deel is van die hoofstroom-populêre musikante nie...

Registreer gratis om hierdie artikel te lees.

Die meeste van ons artikels is slegs vir ons intekenaars, maar hierdie een is gratis solank jy registreer.

Reeds geregistreer? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

X