Dié land kan julle maar hou

JOU LAND

Dié land kan julle maar hou

In die musiekvideo “Die Land ” word die plaas as ʼn soort mitiese en geromantiseerde plek teenoor die bedreigende stad uitgebeeld. Dit plaas is 'n argetipe in die onderbewuste van die Afrikaner en die video is 'n nuwe avatar van die veel ouer plaasromantradisie, skryf CAS WEPENER.

SEDERT 2018 tot op hede bly die lied en musiekvideo “Die land” in die kollig. Dis ʼn lied waarin die sangers ʼn diep behoefte uiter dat hulle kinders “die land” moet erf. Die land waarna verwys word, is ook nie sommer enige land nie...

Registreer gratis om hierdie artikel te lees.

Die meeste van ons artikels is slegs vir ons intekenaars, maar hierdie een is gratis solank jy registreer.

Reeds geregistreer? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

X